Генерална промоција за сите производи од Apple

Генерална промоција за сите производи од Apple

 

Прочистувачите на воздух станаа неопходност: Зошто ни е потребен прочистувач во домот и на работното место?

Прочистувачите на воздух станаа неопходност: Зошто ни е потребен прочистувач во домот и на работното место?

 

NEPTUN мобилната апликација достапна на App Store и Play Store - Симнете ја и Вие на вашиот смартфон!

NEPTUN мобилната апликација достапна на App Store и Play Store - Симнете ја и Вие на вашиот смартфон!

 

Ecobubble технологија

Samsung Ecobubble™ Со импресивните Samsung машини за перење се постигнати извонредни резултати, како во перењето со супер ниските температури така и во заштедувањето на буџетот. За да бидат повеќе привлечни, Samsung Ecobubble машините за перење доаѓаат и со 5 годишна гаранција. Samsung Ecobubble е нова технологијата, која со помош на генераторот на меури го помешува воздухот со водата..