Нептун
no photo

Нептун вредносни ваучери - Идеален подарок за вашите најблиски!

 24.12.2018

Нептун вредносни ваучери - Идеален подарок за вашите најблиски!

Вести
no photo

Кои се придобивките од прочистувачите на воздух?

 16.10.2018

Дознајте повеќе како прочистувачите го подобруваат вашето здравје!

Совети при избор
news

КЛИМА УРЕДИ

 22.03.2018

Што е тоа клима уред? Според начинот на своето работење, клима уредите претставуваат топлотни пумпи. Како што наговестува и самиот назив, тие ја „пумпаат“, односно ја пренесуваат топлинската енергија од внатрешната единица (која се наоѓа на ѕидот) кон надворешната единица (која на вентилаторот му ја предава топлотната енергија на воздухот). Покрај ладењето, клима уредите имаат и функција..

Совети при избор
news

Што е SMART TV ?

 22.03.2018

За да се одговори директно на прашањето, SMART TV е карактеристика на телевизор кој има вграден пристап до интернет дозволовувајќи користење на голем број услуги како социјални мрежи, видео и размена на инстант пораки. Некои од нив имаат и вградени веб прелистувачи кои овозможуваат целосен пристап на повеќето веб сајтови. Во последниот период повеќето телевизори кои се наоѓаат на паз..

Совети при избор
news

10 совети за купување на апарати за домаќинство

 22.03.2018

Независно дали купувате машина за перење, фрижидер, кујнски апарат или фурна, овие 10 совети ќе ви помогнат да направите паметен избор за вашиот нов апарат за домаќинство. Учете од грешките на другите. Речиси секогаш во нашата околина се среќаваме со блиски пријатели или познаници кои имаат најмалку едно лошо искуство при избор ..

Совети при избор
news

Одберете го идеалниот телевизор во Нептун

 22.03.2018

Нашите колеги добија невообичаено барање... Проверете како се снајдоа