Промоции
news

Cеуште сте во потрага по совршениот подарок за Вашите најблиски?

 27.12.2021

Cеуште сте во потрага по совршениот подарок за Вашите најблиски?

Промоции
news

HAPPY WEEK во Нептун

 23.12.2021

⏰ Ајде од 24ти до 31ви декември! ⏰ Уживајте, бидете весели, бидете среќни, радувајте се. 🤩 Брзо, лесно и едноставно! Кредити БЕЗ шалтери, БЕЗ банки, БЕЗ процедури. 0% камата, до 24 рати на happy цени. ПРАЗНУВАЈТЕ! 🥳 Happy week - купување за миг.

Промоции
news

YES – Понуда за крај на годината

 09.12.2021

⏰ АЈДЕ во НЕПТУН! САМО од 10ти до 13ти декември! ⏰

Промоции
news

Black Friday Акција

 19.11.2021

🧡 🖤 BLACK FRIDAY акција во Нептун од 22.11-29.11.2021! 🖤 🧡

Промоции
news

11.11. Само на овој ден!

 10.11.2021

11.11. Само на овој ден! ⏰Голема акција во Нептун со ОГРОМНИ ПОПУСТИ!⏰ 24 рати на haPPy цени БЕЗ камата! 📌SAVE THE DATE - 11.11 ден за најголеми попусти!

Промоции
news

24/0 на сѐ. Ама баш на сѐ.

 05.11.2021

ГОЛЕМИ попусти и 24 рати БЕЗ камата на сѐ. АМА БАШ НА СЀ!

Промоции
news

LUCKY DAYS ВО НЕПТУН!

 22.10.2021

Од 25.10.2021 Ќе одолееш ли на ПОПУСТ до -60%? 😮 НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!