Gaming Application
news

Gaming Event - Дали си ти шампионот во FIFA23?

 23.05.2023

Gaming Event - Дали си ти шампионот во FIFA23?

Промоции
news

Online Maj 05.05.- 31.05.2023

 05.05.2023

Последна шанса! Не ја пропуштајте оваа последна шанса да ги купите вашите омилени производи по ниски цени! Ви нудиме широк ранг на производи – мобилни телефони, лаптопи и ИТ опрема, клима уреди и мали апарати за домаќинство кои ќе го олеснат вашето секојдневие.

Промоции
news

Релокација НЕПТУН Аеродром!

 18.04.2023

Тотална Ликвидација! Од 19ти до 25ти април! Сè е на Распродажба!

Промоции
news

Bosch 5 години гаранција на машини за перење и машини за перење и сушење

 05.04.2023

Во периодот од 1 април до 30 јуни 2023 година, доколку купите и ја регистрирате вашата машина за перење или машина за перење и сушење алишта од Bosch, ние ќе ви подариме 5 годишна гаранција.

Промоции
news

Bosch 5 години гаранција вградни кујнски апарати, машини за миење садови, фрижидери и замрзнувачи

 05.04.2023

Доколку купите вграден кујнски апарат, машини за миење садови, фрижидер или замрзнувач од Bosch во периодот од 1 април до 31 август 2023 година и го регистрирате истиот во период од 30 дена од датумот на купување на апаратот, ние ќе Ви подариме 5-годишна гаранција.

Промоции
news

Lucky Days од 10-16 март

 08.03.2023

🧡🧡LUCKY DAYS во НЕПТУН од 10-16 март!🧡🧡 Денови на среќни купувачи во НЕПТУН! Искористете ја најголемата продажна акција во Македонија и подновете се Вие и Вашиот дом! 🔸ГОЛЕМИ ПОПУСТИ на сите производи од сите категории! 🔸До 60 РАТИ со haPPy кредит!