Нови технологии
news

BEKO PowerClean стик правосмукалки. Суперхерој во вашиот дом!

 06.10.2021

Нашите иновативни стик правосмукалки овозможуваат едноставно чистење во вашиот дом.

Нови технологии
news
Нови технологии
news
Нови технологии
news
Нови технологии
news
Нови технологии
news
Нови технологии
news

Beko апарат за стерилизација и дезинфекција

 23.08.2021

Убива 99,9% од бактериите и вирусите

Нови технологии
news

Кога вашата машина за перење се грижи за вас!

 18.08.2020

Иновативна апликација која, користејќи модерна технологија, ги поврзуват сите паметни Беко уреди во вашиот дом. Отсега со вашиот мобилен уред ќе можете далечински да го контролирате вашиот Беко паметен дом. Заштедете време, и ефикасно и удобно управувајте ги вашите омилени уреди.