Плаќање на рати во Нептун за хонорарци со наменски потрошувачки кредит од ИутеКредит!

Ексклузивна можност за брз наменски кредит до 120 000 денари на 36 месечни рати за лица кои се хонорарно вработени!

 

Аплицирајте за haPPy MasterCard кредитна картичка во НЕПТУН продавниците и добијте 5% кешбек при првата трансакција и до 24 рати без камата на цената со попуст!

Аплицирајте за haPPy MasterCard кредитна картичка во НЕПТУН продавниците и добијте 5% кешбек при првата трансакција и до 24 рати без камата на цената со попуст!

 

Прочистувачите на воздух станаа неопходност: Зошто ни е потребен прочистувач во домот и на работното место?

Прочистувачите на воздух станаа неопходност: Зошто ни е потребен прочистувач во домот и на работното место?

 

НЕПТУН Известување до јавноста!

НЕПТУН Известување до јавноста!

 

NEPTUN GAMING EVENT во FIFA20 - 05.10.2019 во Нептун ПРЕМИУМ продавницата

NEPTUN GAMING EVENT во FIFA20 - 05.10.2019 во Нептун ПРЕМИУМ продавницата

 

Свечено отворање на новата НЕПТУН ПРЕМИУМ продавница во City Mall - Ново ПРЕМИУМ шопинг искуство!

Свечено отворање на новата НЕПТУН ПРЕМИУМ продавница во City Mall - Ново ПРЕМИУМ шопинг искуство!

 

Новата НЕПТУН ПРЕМИУМ продавница започна со работа во City Mall - Ново ПРЕМИУМ шопинг искуство!

Новата НЕПТУН ПРЕМИУМ продавница започна со работа во City Mall - Ново ПРЕМИУМ шопинг искуство!

 

Балфин Групација - Balkan Finance Investment Group

Балфин Групација - Balkan Finance Investment Group