„Нептун“ во чекор со светските трендови, инвестирањето во е-продажбата доведе до раст од 400%

„Нептун“ во чекор со светските трендови, инвестирањето во е-продажбата доведе до раст од 400% - Нашите пријатели од Makfax.mk, USB.mk и A1on.mk направија интервју со Горан Цветинов - Генерален Директор на Нептун на тема "E-продажбата во Нептун". Прочитајте го целото интервју!

 

Стручни обуки за продажниот персонал на Нептун - Квалитетната услуга како дополнителна вредност за нашите купувачи

Стручни обуки за продажниот персонал на Нептун - Квалитетната услуга како дополнителна вредност за нашите купувачи

 

LG 5 години грижа!

Како дел од промоцијата "5 Year Care" можете да купите 2018 & 2019 LG Ultra HD LED телевизори * под посебни услови.

 

Наградени вработените кои прославуваат јубилеј во Нептун Македонија

Наградени вработените кои прославуваат јубилеј во Нептун Македонија

 

Asus-FX-505-i5-GTX1050Ti

Asus FX505 Гајминг искуство недоживеано до сега

 

Интервју на претседателот на Групацијата „Балфин“, Самир Мане, за германски „Ди Велт“

Интервју на претседателот на Групацијата „Балфин“, Самир Мане, за германски „Ди Велт“

 

Неофростивa Беко пакет понудата за ова лето!

Нефростиво е да ја пропуштите Беко пакет понудата за ова лето! Со купување на Беко Неофрост фрижидер, добивате и Беко кафемат!