Вести
news

НЕПТУН Кариерно Искуство

 08.10.2021

Тони Гавриловски, Специјалист за обука и развој

Вести
news

НЕПТУН Кариерно Искуство

 07.10.2021

Моника Илиевска, Графички дизајнер

Вести
news

НЕПТУН Кариерно Искуство

 29.09.2021

Јасмина Стојчевска Бурмузоска, Специјалист за бази на податоци и известување

Вести
news

НЕПТУН Кариерно Искуство

 20.09.2021

Сања Једиковска - Специјалист за правни работи и персонална администрација, Нептун Македонија за своето кариерно искуство сподели:

Вести
news

Волонтерска акција на вработени Нептун Македонија

 09.09.2021

Вработените од Нептун Македонија организираа акција во рамките на која помогнаа да се молериса една од куќите каде што се сместени младинците поддржани од СОС Детско село. Во пријатна атмосфера и преубаво дружење младинците и вработените на Нептун Македонија ја потврдија мисијата - Ајде заедно да креираме подобро утре за сите деца!

Вести
news

НЕПТУН Донаторска кампања по повод светскиот ден на хуманоста

 24.08.2021

23.08.2021: Доделени донации за Сос Детско Село - финансиски средства обезбедени од кампања “Заедно донираме повеќе - донација во добра на апарати за домаќинство

Вести
news

Вредност на Донација

 04.08.2021

Заедно донираме повеќе: 1% од нето вредноста на продажбата на секој флаерски продукт ќе се употреби во донаторски цели за СОС Детско село