БЕКО - Јадете како херој

Одлична акција на Беко фрижидери и клима уреди! Со секој купен фрижидер Беко од понудата добивате попуст од 2500 денари за купување на клима уред од понудата и обратно. За Cool лето со Беко! Акцијата важи од 16.06-16.07 во сите Нептун продавници и продажните партнери на Беко!

 

Ecobubble технологија

Samsung Ecobubble™ Со импресивните Samsung машини за перење се постигнати извонредни резултати, како во перењето со супер ниските температури така и во заштедувањето на буџетот. За да бидат повеќе привлечни, Samsung Ecobubble машините за перење доаѓаат и со 5 годишна гаранција. Samsung Ecobubble е нова технологијата, која со помош на генераторот на меури го помешува воздухот со водата..

 

Запознајте ги LG машините за перење алишта

Ефикасност наTurboWash™ LG TurboWash™ го намалува времетраењето на редовната програма за перење на само 59 минути. Плус TurboWash™ ги намалува трошоците за електрична енергија, намалувајќи ја потрошувачката на електрична енергија до 15% и потрошувачката на вода до 40%. Исперете ги алиштата за многу кратко време и во исто време ќе заштедите на сметките за електрична ..

 

iPhone X – Поздрави ја иднината

iPhone X. Ќе те воодушеви. Имајте го веднаш еден од најпосакуваните мобилни телефони.