Е-трговијата во Македонија, како помина 2018год. и што се очекува во 2019год.

Е-трговијата во Македонија, како помина 2018год. и што се очекува во 2019год. Интервју за IT.mk со Горан Цветинов - Генерален Директор на Нептун

 

Купувајте во Нептун со ИутеКредит - Брз кредит до 100.000 денари!

Купувајте во Нептун со ИутеКредит - Брз кредит до 100.000 денари! Отплата до 24 месеци - Аплицирање само со лична карта!

 

Добијте 2,4% кешбек при секое купување со НЛБ haPPy кобрендираната картичка!

Добијте 2,4% кешбек при секое купување со НЛБ haPPy кобрендираната картичка во Нептун продажните салони ширум Македонија!

 

20 ГОДИНИ НЕПТУН - Голем корпоративен настан

Одбележани две децении работа со 25 продавници низ цела Македонија и над 400 вработени

 

Осигурете ги вашите производи до 3 години

Сега секој нов продукт купен во Нептун, можете да го осигурате со специјална полиса за осигурување на техничка опрема од Uniqa осигурување. Полисата ги покрива сите ризици кои им се закануваат на продуктите без оглед на тоа дали се настанати во домашни услови или на отворен простор.

 

КУПЕТЕ ВО НЕПТУН И ДОБИЈТЕ ВАУЧЕР ЗА ИДНИ КУПУВАЊА

NEPTUN HAPPY е нашата програма за лојалност, која ја создадовме да инспирираме повеќе радост и задоволство со секое купување кај нас. Единствена од овој тип на пазарот, програмата NEPTUN HAPPY ви овозможува низа неверојатни поволности и бенефиции: наградни поени, достава, промоции, поддршка, монтажа и многу други услуги.

 

Си бараш нов лаптоп?

Си бараш нов лаптоп? Ти одбери, ние имаме! Ок?

 

ОПРЕМЕТЕ ГО СТАНОТ СО ПРОИЗВОДИ ОД НЕПТУН

Отсега, сите клиенти на НЛБ Банка, на кои им е одобрен станбен кредит, ќе можат да купуваат производи во Нептун до 48 рати БЕЗ КАМАТА со haPPy + кредит!

 

Евтиното решение може да биде болно – купувајте легален софтвер!

Неопходно е да ја разберете важноста во купувањето на оригинален Мајкрософт софтвер. ОРИГИНАЛНИОТ СОФТВЕР : 1. ОБЕЗБЕДУВА ЗАШТИТА Оригинален софтвер обезбедува заштита од опасности кои можат да се поврзат со фалсификување на софтверот, како што се вирусите, шпионски и други злонамерни софтвери. Обезбедете ја заштитата која ја очекувате и заслужувате. 2. Е СИГУРЕН Можете..

 

Зошто да купувате производи со оригинална гаранција

Зoшто да купувате производи со оригинална гаранција 1. Сигурност Само така сте сигурни дека купувате оригинални производи, а не копија. 2. Помал Ризик Ја намалувате шансата да купите неусправен производ. 3. Овластен Сервис ..