Соопштенија
news

Бизнис форум “ Предизвикот на филантропите помеѓу социјалната перцепција и административните пречки”

 26.12.2022

Во рамките на неделата Топ 100 се одржа панел дискусијата на тема “Предизвикот на филантропите помеѓу социјалната перцепција и административните пречки”

Соопштенија
news

Хуманитарна кампања - Нептун и СОС Детско село - ЗАОКРУЖИ СМЕТКА

 30.11.2022

Голема хуманитарна кампања ЗАОКРУЖИ СМЕТКА и донирај за СОС Детско село ЗА СИГУРНА ИДНИНА НА МЛАДИТЕ БЕЗ РОДИТЕЛСКА ГРИЖА која ќе се одржи во период од 01.12.2022 година до 31.12.2022 година.

Соопштенија
news

Младенци Предизвик

 18.03.2022

Парот чија фотографија ќе има најмногу лајкови или споделувања, ќе добие романтично викенд патување во прекрасниот амбиент на Аурора Ресорт и Спа.