Вести
news

Купувајте ОНЛАЈН на нашата веб страна - Брзо, лесно, безбедно!

 31.03.2020

Купувајте ОНЛАЈН на нашата веб страна - Брзо, лесно, безбедно!

Информации за испорака
news

Информации за испорака

 29.03.2020

Информации за испорака

Вести
no photo

Осигурани производи, сигурно купување! - SAVA Осигурување на Вашите нови производи од Нептун

 17.12.2019

Нептун Македонија во соработка со Сава осигурување воведува нов осигурителен производ за комбинирано осигурување на мобилна и техничка опрема купена во продажните салони.

Соопштенија
news

20 ГОДИНИ НЕПТУН - Голем корпоративен настан

 01.06.2018

Одбележани две децении работа со 25 продавници низ цела Македонија и над 400 вработени

Соопштенија
news

КУПЕТЕ ВО НЕПТУН И ДОБИЈТЕ ВАУЧЕР ЗА ИДНИ КУПУВАЊА

 14.05.2018

NEPTUN HAPPY е нашата програма за лојалност, која ја создадовме да инспирираме повеќе радост и задоволство со секое купување кај нас. Единствена од овој тип на пазарот, програмата NEPTUN HAPPY ви овозможува низа неверојатни поволности и бенефиции: наградни поени, достава, промоции, поддршка, монтажа и многу други услуги.

Соопштенија
news

Си бараш нов лаптоп?

 22.03.2018

Си бараш нов лаптоп? Ти одбери, ние имаме! Ок?

Соопштенија
news

ОПРЕМЕТЕ ГО СТАНОТ СО ПРОИЗВОДИ ОД НЕПТУН

 22.03.2018

Отсега, сите клиенти на НЛБ Банка, на кои им е одобрен станбен кредит, ќе можат да купуваат производи во Нептун до 48 рати БЕЗ КАМАТА со haPPy + кредит!

Соопштенија
news

Евтиното решение може да биде болно – купувајте легален софтвер!

 22.03.2018

Неопходно е да ја разберете важноста во купувањето на оригинален Мајкрософт софтвер. ОРИГИНАЛНИОТ СОФТВЕР : 1. ОБЕЗБЕДУВА ЗАШТИТА Оригинален софтвер обезбедува заштита од опасности кои можат да се поврзат со фалсификување на софтверот, како што се вирусите, шпионски и други злонамерни софтвери. Обезбедете ја заштитата која ја очекувате и заслужувате. 2. Е СИГУРЕН Можете..

Соопштенија
news

Зошто да купувате производи со оригинална гаранција

 22.03.2018

Зoшто да купувате производи со оригинална гаранција 1. Сигурност Само така сте сигурни дека купувате оригинални производи, а не копија. 2. Помал Ризик Ја намалувате шансата да купите неусправен производ. 3. Овластен Сервис ..