Вести
no photo

„Нептун“ во чекор со светските трендови, инвестирањето во е-продажбата доведе до раст од 400%

 25.07.2019

„Нептун“ во чекор со светските трендови, инвестирањето во е-продажбата доведе до раст од 400% - Нашите пријатели од Makfax.mk, USB.mk и A1on.mk направија интервју со Горан Цветинов - Генерален Директор на Нептун на тема "E-продажбата во Нептун". Прочитајте го целото интервју!

Вести
no photo

Стручни обуки за продажниот персонал на Нептун - Квалитетната услуга како дополнителна вредност за нашите купувачи

 11.07.2019

Стручни обуки за продажниот персонал на Нептун - Квалитетната услуга како дополнителна вредност за нашите купувачи

Вести
no photo

Наградени вработените кои прославуваат јубилеј во Нептун Македонија

 24.06.2019

Наградени вработените кои прославуваат јубилеј во Нептун Македонија

Вести
no photo

Интервју на претседателот на Групацијата „Балфин“, Самир Мане, за германски „Ди Велт“

 13.06.2019

Интервју на претседателот на Групацијата „Балфин“, Самир Мане, за германски „Ди Велт“

Вести
no photo

Групацијата "Балфин" одржа презентација во Скопје на тема "Перспективите за развој на вработените во групацијата Балфин"

 27.05.2019

Групацијата "Балфин" одржа презентација во Скопје на тема "Перспективите за развој на вработените во групацијата Балфин"

Вести
no photo

Best for Better - Работилница со најуспешните вработени за 2018г.

 21.05.2019

На 14 и 15 Мај 2019год. во Велес, се организираше работилница на кои учествуваа 30 вработени од сите продажни салони на Нептун во Македонија.

Вести
no photo

NEPTUN мобилната апликација достапна на App Store и Play Store - Симнете ја и Вие на вашиот смартфон!

 20.05.2019

NEPTUN мобилната апликација достапна на App Store и Play Store - Симнете ја и Вие на вашиот смартфон!

Вести
no photo

БЕКО Обука за готвење и технологија - Eat like a pro!

 13.05.2019

БЕКО Обука за готвење и технологија - Eat like a pro!

Вести
no photo

Нептун на Скопски Маратон 2019

 06.05.2019

Нептун на Скопски Маратон 2019

Соопштенија
no photo

Нептун на Саемот за кариера на Универзитет на Југоисточна Европа

 24.04.2019

Нептун на Саемот за кариера на Универзитет на Југоисточна Европа