Соопштенија
news

Ecommerce Awards 2021

 15.03.2022

🏆Е-продавница за бела техника и електроника на годината 🏆Е-трговец со најдобро присуство на социјални медиуми (3то место)

Соопштенија
news

Читање приказни за ДОБРА НОЌ

 24.02.2022

Нептун тим билдинг активности

Соопштенија
news

„Нептун“ отпочна соработка со популарниот актер Сашко Коцев

 22.02.2022

Сашко Коцев и „Нептун“ во нова авантура полна со иновации и изненадувања за потрошувачите

Соопштенија
news

Стани СОС Пријател

 15.02.2022

На 09.02.2022 во деловната зграда на Нептун Македонија, се одржа активност, Стани СОС Пријател

Соопштенија
news