Соопштенија
news

Neptun Reinvented

 13.12.2021

Скопје, 11 декември 2021

Соопштенија
news

12.10.2021 година - учество на тркалезна маса

 13.10.2021

Нептун Македонија, во периодот што следува ќе организира низа активности во насока на обуки за животни вештини и вработливост, советување, практиканство на младите луѓе во социјален ризик.

Соопштенија
news

Нептун и "Samsung летен фестивал"

 21.07.2021

Само за вас – ексклузивна online понуда!

Соопштенија
news

Предизвик на социјални мрежи Нептун ЕУРО Финале

 02.07.2021

Предизвик на социјални мрежи Нептун ЕУРО Финале

Соопштенија
news

Донирани 20 Fuego смарт телевизори

 14.06.2021

Македонските фудбалери ја имаат нашата огромна поддршка и продолжуваме да ги бодриме за победа на следните натпревари!

Соопштенија
news

Со градење подобра верзија од себе денес, градиме подобро утре

 13.06.2021

„Нептун“ Македонија започнува уште една приказна – воспоставува соработка со СОС Детското село.