Соопштенија
news

Евтиното решение може да биде болно – купувајте легален софтвер!

 22.03.2018

Неопходно е да ја разберете важноста во купувањето на оригинален Мајкрософт софтвер. ОРИГИНАЛНИОТ СОФТВЕР : 1. ОБЕЗБЕДУВА ЗАШТИТА Оригинален софтвер обезбедува заштита од опасности кои можат да се поврзат со фалсификување на софтверот, како што се вирусите, шпионски и други злонамерни софтвери. Обезбедете ја заштитата која ја очекувате и заслужувате. 2. Е СИГУРЕН Можете..

Соопштенија
news

Зошто да купувате производи со оригинална гаранција

 22.03.2018

Зoшто да купувате производи со оригинална гаранција 1. Сигурност Само така сте сигурни дека купувате оригинални производи, а не копија. 2. Помал Ризик Ја намалувате шансата да купите неусправен производ. 3. Овластен Сервис ..

Соопштенија
news

Нов магацински комплекс на Нептун

 21.10.2016

На 21 октомври 2016 година започна со работа новиот магацински комплекс на Нептун Македонија, лоциран во општина „Илинден“. Изградбата на објектот започна во јануари годинава. Се работи за модерен објект за складирање на бела техника и електроника проектиран по актуелните светски архитектонски стандарди. Објектот е изграден на површина од 7700 м2 и опфаќа - 6 500 м2 магацински склад.

Соопштенија
news

„Нептун Happy“– програмата за лојалност на Нептун

 18.06.2014

„Нептун Happy“– програмата за лојалност на Нептун На 18-ти јуни 2014, Нептун Македонија ја лансираше својата програма за лојалност NEPTUN HAPPY, која е создадена да инспирира повеќе радост и задоволство при секое купување во Нептун. Единствена од овој тип на пазарот, програмата NEPTUN HAPPY овозможува низа неверојатни поволности и бенефиции: наградни поени, достава, промоции, поддршка,..