Вести
no photo

Нептун на Саемот за кариера на Универзитетот ФОН

 18.04.2019

Нептун на Саемот за кариера на Универзитетот ФОН

Соопштенија
no photo

Учениците од СУГС „Цветан Димов“ на посета и практична настава во Нептун

 29.03.2019

Учениците од СУГС „Цветан Димов“ на посета и практична настава во Нептун

Вести
no photo

Е-трговијата во Македонија, како помина 2018год. и што се очекува во 2019год.

 03.01.2019

Е-трговијата во Македонија, како помина 2018год. и што се очекува во 2019год. Интервју за IT.mk со Горан Цветинов - Генерален Директор на Нептун

Вести
no photo

Добијте 2,4% кешбек при секое купување со НЛБ haPPy кобрендираната картичка!

 06.11.2018

Добијте 2,4% кешбек при секое купување со НЛБ haPPy кобрендираната картичка во Нептун продажните салони ширум Македонија!

Соопштенија
news

20 ГОДИНИ НЕПТУН - Голем корпоративен настан

 01.06.2018

Одбележани две децении работа со 25 продавници низ цела Македонија и над 400 вработени

Соопштенија
news

КУПЕТЕ ВО НЕПТУН И ДОБИЈТЕ ВАУЧЕР ЗА ИДНИ КУПУВАЊА

 14.05.2018

NEPTUN HAPPY е нашата програма за лојалност, која ја создадовме да инспирираме повеќе радост и задоволство со секое купување кај нас. Единствена од овој тип на пазарот, програмата NEPTUN HAPPY ви овозможува низа неверојатни поволности и бенефиции: наградни поени, достава, промоции, поддршка, монтажа и многу други услуги.

Соопштенија
news

Си бараш нов лаптоп?

 22.03.2018

Си бараш нов лаптоп? Ти одбери, ние имаме! Ок?

Соопштенија
news

ОПРЕМЕТЕ ГО СТАНОТ СО ПРОИЗВОДИ ОД НЕПТУН

 22.03.2018

Отсега, сите клиенти на НЛБ Банка, на кои им е одобрен станбен кредит, ќе можат да купуваат производи во Нептун до 48 рати БЕЗ КАМАТА со haPPy + кредит!

Соопштенија
news

Евтиното решение може да биде болно – купувајте легален софтвер!

 22.03.2018

Неопходно е да ја разберете важноста во купувањето на оригинален Мајкрософт софтвер. ОРИГИНАЛНИОТ СОФТВЕР : 1. ОБЕЗБЕДУВА ЗАШТИТА Оригинален софтвер обезбедува заштита од опасности кои можат да се поврзат со фалсификување на софтверот, како што се вирусите, шпионски и други злонамерни софтвери. Обезбедете ја заштитата која ја очекувате и заслужувате. 2. Е СИГУРЕН Можете..